Geldzorgen? Je staat er niet alleen voor.

Maak jij je ook wel eens zorgen over geld? Steeds meer mensen krijgen hiermee te maken. Maar om hulp vragen vinden veel mensen lastig. Of ze weten niet welke hulp ze kunnen krijgen. In dit bericht vertellen we je hier meer over.

Wacht niet langer en vraag om hulp.

Misschien schaam je je voor je geldzorgen. Dat is echt niet nodig. Iedereen kan te maken krijgen met geldzorgen. Het is belangrijk om om hulp te vragen zodat je weer grip op je geld krijgt. Voor gratis hulp en advies bij geldzorgen kun je terecht bij je gemeente: 

Heb je moeite met het betalen van de huur?

Wij denken graag met je mee. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Huurincasso via 088 008 1400. Een e-mail sturen kan ook: huurincasso@wonenbijJOOST.nl .

> Klik hier voor meer informatie over huurachterstand

Grip op je geld met Geldfit

Naast hulp van je gemeente kunt je ook terecht bij Geldfit. Op geldfit.nl ontdek je gratis en anoniem of jij gebruik kan maken van steun of organisaties in de buurt. Naast informatie en tips kun je ook persoonlijk advies krijgen.

> Klik hier om naar geldfit.nl te gaan

Laat geen geld meer liggen: doe de 'potjes-check'

Er zijn in Nederland veel verschillende toeslagen en regelingen. Maar op welke toeslagen en regelingen heb jij eigenlijk recht? Met de "potjes-check" van Geldfit kom je hier snel en gemakkelijk achter. Zo laat jij geen geld meer liggen.

> Klik hier voor de 'potjes-check'