Hendriks van start met groot onderhoud 34 woningen in Rosmalen en Boxtel

We zijn in heel veel wijken bezig met groot onderhoudswerkzaamheden. Daar komen binnenkort weer 34 woningen bij. Nog deze zomer start het groot onderhoud aan 16 woningen aan de Jan van Brabantstraat, Ridder van Cuijkstraat en Van Ranststraat in Boxtel en 18 woningen aan het Wethouder Tiboschplein in Rosmalen. Hendriks gaat deze werkzaamheden voor JOOST uitvoeren. 

De samenwerkingsovereenkomst hiervoor is 19 juni ondertekend door Tjeerd van de Put, directeur Hendriks Onderhoud, en directeur-bestuurder Marieke Vossen van Woonstichting JOOST.

Jan van Brabantstraat, Ridder van Cuijkstraat en Van Ranststraat in Boxtel

In juni start Hendriks met het groot onderhoud aan 16 woningen aan de Jan van Brabantstraat, Ridder van Cuijkstraat en Van Ranststraat in Boxtel. De woningen worden energiezuiniger en we gaan zorgen voor een beter binnenklimaat. Zo worden de kozijnen en de voor- en achterdeuren vervangen (inclusief HR++ glas), brengen we mechanische ventilatie aan en vervangen we de ventilatieroosters. Waar nodig brengen we spouwmuurisolatie aan of vullen we de spouw bij en de dakkapellen worden aan de binnenzijde geïsoleerd. Daarnaast wordt metselwerk hersteld en vervangen we de hemelwaterafvoeren. Ook worden kozijnen, ramen en deuren geschilderd. We verwachten in het najaar klaar te zijn.

Meer informatie vind je op onze projectpagina. 

Tekst loopt door onder de afbeelding.

Wethouder Tiboschplein in Rosmalen

In augustus starten de groot onderhoudswerkzaamheden aan 18 onder- en bovenwoningen aan het Wethouder Tiboschplein in Rosmalen. Het gehele gebouw en de woningen krijgen een grondige aanpak op het gebied van energetische maatregelen en noodzakelijk onderhoud. Zo worden onder andere de houten gevelpui en deuren en ramen (inclusief HR++ glas) vervangen. Daarnaast worden de kopgevels en het dak vernieuwd en opnieuw geïsoleerd en wordt er mechanische ventilatie aangebracht. Verder worden – indien nodig – badkamer, keuken en toilet vervangen. Ook worden kozijnen, ramen en deuren opnieuw geschilderd. We verwachten eind van het jaar klaar te zijn.

Meer informatie vind je op onze projectpagina.