Nieuwe uitgave huurdersmagazine JOOST - zomer 2023

Dit weekend ontvingen al onze huurders de nieuwe uitgave van onze eigen JOOST op de deurmat.

Zomermaanden

We weten allemaal hoe belangrijk wonen is. En dat is meer dan een dak boven je hoofd hebben. Het is het hebben van een thuis. En de gezelligheid van een kopje thee drinken met je buren. Maar soms heb je ook last van je buren. Vooral in de zomermaanden zien we meer overlastmeldingen. Mensen zijn vaker en langer buiten, maken de barbecue aan en zetten de muziek wat harder. Onze directeur-bestuurder Marieke Vossen vertelt: “Wat voor jou gezellig kan zijn, kunnen je buren ervaren als overlast. Vaak is duidelijke afspraken maken al voldoende. Kom je er toch niet uit samen, vraag ons dan om advies. En voor ernstige overlast geldt: altijd bij ons melden. In dit magazine lees je wat je zelf kunt doen en hoe we je daarbij kunnen helpen.”

Fijn wonen

Gelukkig wonen de meeste bewoners heel fijn. Zo ook de nieuwe bewoners van Alexanderven in Rosmalen die in maart de sleutel kregen. Maar soms moeten bewoners gedwongen verhuizen. Zo wordt de woning van Riek gesloopt voor nieuwbouw. Riek is inmiddels verhuisd en vertelt haar verhaal in ons magazine.

Elkaar ontmoeten

Het Eetpunt in Elisabethsdael in Boxtel is méér dan een plek om lekker te eten. Het is vooral een plaats van ontmoeting. Met leuke activiteiten en heerlijke koffie. Loop hier gerust eens binnen. Wij wensen je veel leesplezier en een fijne zomer!

Bekijk het magazine online